Wat vinden wij belangrijk

Er is tegenwoordig een overvloed aan autorijscholen, waardoor een keuze maken steeds moeilijker en ondoorzichtiger wordt. U ziet termen als ‘Rijbewijsgarantie’ en ‘Examengarantie’ voorbij komen en weet niet wat u ermee aanmoet.

Daarom benoemen wij hieronder een aantal eenvoudige punten die wijzelf belangrijk vinden.

 

  • Een uur rijles duurt bij ons ook echt 60 minuten i.p.v. 50 of 45 minuten.
  • Wij passen onze lessen aan op het niveau en opnamevermogen van de leerling.
    U krijgt geen ’standaard les’, maar een les die bij u past en die u op dat moment ook aankunt. Uw opleiding staat voorop, niet wat toevallig op het programma staat.
  • U krijgt altijd les van dezelfde instructeur. Uit ervaring weten we dat de band tussen instructeur en leerling enorm belangrijk is. Als er iedere week een andere instructeur voor de deur staat, is dat zeker niet bevorderlijk voor de opleiding.
  • Wij prediken rust in onze lesauto. Bij ons geen opgefokte of autoritaire toestanden, waardoor leerlingen wel eens helemaal kunnen ‘blokkeren’. Wij geloven erin dat een persoon zich prettig moet voelen om tot goede prestaties te komen. Zeker in het geval van leerlingen met faalangst blijkt onze aanpak uitstekend aan te slaan.
  • Iedereen kan bij ons terecht. Niemand is als bestuurder geboren, niet iedereen loopt over van zelfvertrouwen en niet iedereen heeft evenveel talent. Geen reden om je voor te schamen of om onzeker over te zijn. U bent niet de eerste en zult ook niet de laatste zijn. Wij willen samen met u aan de slag om te bewijzen dat ook u uw rijbewijs kunt behalen. Omdat bij ons de leerling centraal staat en het lesmateriaal op u wordt aangepast.